tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Dance of feathers, Nr 89102

Tapet Dance of feathers, Nr 89102

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Dance of feathers"

Modern tapet "Dance of feathers" i kategorin Blommor och växtmotiv är en underbar dekoration för att förnya - Moderna tapet "Dance of feathers" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Dance of feathers" är: natur, abstrakt, växter, blommor, fjäder oraz tapeter.

Tapet "Dance of feathers" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Dance of feathers" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Dance of feathers" är Grön. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Dance of feathers" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Dance of feathers" och andra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Dance of feathers" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.