tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Dance Arrangement, Nr 134558

Moderna tapet Dance Arrangement, Nr 134558

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Dance Arrangement"

Modern tapet "Dance Arrangement" i kategorin Blommor och växtmotiv är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "Dance Arrangement" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Dance Arrangement" är: natur, växter oraz löv.

Tapet "Dance Arrangement" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Dance Arrangement" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Dance Arrangement" är Vit. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Dance Arrangement" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Dance Arrangement" och andra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Dance Arrangement" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.