tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Coral Leaves, Nr 117816

Moderna tapet Coral Leaves, Nr 117816

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Coral Leaves"

Modern tapet "Coral Leaves" i kategorin Blommor och växtmotiv är en fantastisk dekoration för att förnya - Moderna tapet "Coral Leaves" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Coral Leaves" är: natur, växter, bakgrund, löv, mönster, rosa oraz tapeter.

Moderna tapet "Coral Leaves" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Coral Leaves" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Coral Leaves" är Vit. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Coral Leaves" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Coral Leaves" och andra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Coral Leaves" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.