tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Coral Arabesque, Nr 117815

Tapet Coral Arabesque, Nr 117815

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Coral Arabesque"

Modern tapet "Coral Arabesque" i kategorin Blommor och växtmotiv är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Coral Arabesque" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Coral Arabesque" är: bakgrund, blommor, Prydnader, rosa oraz tapeter.

Tapet "Coral Arabesque" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Coral Arabesque" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Coral Arabesque" är Rosa. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Coral Arabesque" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Coral Arabesque" och andra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Coral Arabesque" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter för skönhetscenter, för frisör