tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Concrete Smell, Nr 118191

Moderna tapet Concrete Smell, Nr 118191

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Concrete Smell"

Dekorativa tapet "Concrete Smell" i kategorin Blommor och växtmotiv är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Concrete Smell" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Concrete Smell" är: bakgrund, blommor, grå, betong oraz tapeter.

Tapet "Concrete Smell" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Concrete Smell" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Concrete Smell" är Grå. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Concrete Smell" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Concrete Smell" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Concrete Smell" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.