tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Coffee roses, Nr 89327

Tapet Coffee roses, Nr 89327

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Coffee roses"

Modern tapet "Coffee roses" i kategorin Blommor och växtmotiv är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Coffee roses" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Coffee roses" är: natur, växter, bakgrund, blommor oraz tapeter.

Moderna tapet "Coffee roses" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Coffee roses" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Coffee roses" är Beige. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Coffee roses" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Coffee roses" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Coffee roses" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.