tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Children Flowers, Nr 114756

Tapet Children Flowers, Nr 114756

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Children Flowers"

Dekorativa tapet "Children Flowers" i kategorin Blommor och växtmotiv är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Children Flowers" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Children Flowers" är: natur, abstrakt, bakgrund, blommor oraz tapeter.

Moderna tapet "Children Flowers" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Children Flowers" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Children Flowers" är Vit. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Children Flowers" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Children Flowers" och andra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Children Flowers" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.