tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Changeable Colours, Nr 134422

Tapet Changeable Colours, Nr 134422

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Changeable Colours"

Trendiga tapet "Changeable Colours" i kategorin Blommor och växtmotiv är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Changeable Colours" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Changeable Colours" är: natur, växter oraz löv.

Moderna tapet "Changeable Colours" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Changeable Colours" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Changeable Colours" är Vit. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Changeable Colours" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Changeable Colours" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Changeable Colours" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.