tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Bunch of Flowers, Nr 118016

Moderna tapet Bunch of Flowers, Nr 118016

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Bunch of Flowers"

Modern tapet "Bunch of Flowers" i kategorin Blommor och växtmotiv är en perfekt dekoration för att förnya - Moderna tapet "Bunch of Flowers" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Bunch of Flowers" är: natur, bakgrund, blommor, mönster, beige oraz tapeter.

Tapet "Bunch of Flowers" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Bunch of Flowers" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Bunch of Flowers" är Beige. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Bunch of Flowers" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Bunch of Flowers" och andra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Bunch of Flowers" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.