tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Blooming Wildness, Nr 134551

Tapet Blooming Wildness, Nr 134551

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Blooming Wildness"

Trendiga tapet "Blooming Wildness" i kategorin Blommor och växtmotiv är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Blooming Wildness" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Blooming Wildness" är: natur, växter, blommor oraz löv.

Moderna tapet "Blooming Wildness" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Blooming Wildness" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Blooming Wildness" är Brun. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Blooming Wildness" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Blooming Wildness" och andra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Blooming Wildness" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.