tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Blooming turquoise, Nr 89405

Moderna tapet Blooming turquoise, Nr 89405

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Blooming turquoise"

Tapet "Blooming turquoise" i kategorin Blommor och växtmotiv är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Blooming turquoise" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Blooming turquoise" är: natur, växter, blommor oraz tapeter.

Tapet "Blooming turquoise" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Blooming turquoise" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Blooming turquoise" är Marinblå. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Blooming turquoise" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Blooming turquoise" och andra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Blooming turquoise" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.