tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Blooming Magnolias, Nr 113755

Tapet Blooming Magnolias, Nr 113755

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Blooming Magnolias"

Unika tapet "Blooming Magnolias" i kategorin Blommor och växtmotiv är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Blooming Magnolias" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Blooming Magnolias" är: natur, växter, bakgrund, blommor, magnolior oraz tapeter.

Moderna tapet "Blooming Magnolias" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Blooming Magnolias" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Blooming Magnolias" är Rosa. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Blooming Magnolias" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Blooming Magnolias" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Blooming Magnolias" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter vardagsrum Tapeter för skönhetscenter, för frisör