tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Beauty of Palm Leaves, Nr 134555

Moderna tapet Beauty of Palm Leaves, Nr 134555

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Beauty of Palm Leaves"

Tapet "Beauty of Palm Leaves" i kategorin Blommor och växtmotiv är en perfekt dekoration för att förnya - Moderna tapet "Beauty of Palm Leaves" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Beauty of Palm Leaves" är: natur, växter, löv oraz palmträd.

Tapet "Beauty of Palm Leaves" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Beauty of Palm Leaves" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Beauty of Palm Leaves" är Brun. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Beauty of Palm Leaves" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Beauty of Palm Leaves" och andra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Beauty of Palm Leaves" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.