tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Beautiful Garden, Nr 113782

Tapet Beautiful Garden, Nr 113782

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Beautiful Garden"

Tapet "Beautiful Garden" i kategorin Blommor och växtmotiv är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Beautiful Garden" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Beautiful Garden" är: natur, växter, bakgrund, blommor, löv, tropisk, djungel oraz tapeter.

Moderna tapet "Beautiful Garden" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Beautiful Garden" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Beautiful Garden" är Vit. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Beautiful Garden" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Beautiful Garden" och andra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Beautiful Garden" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.