tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Art Deco - Flowers, Nr 89451

Tapet Art Deco - Flowers, Nr 89451

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Art Deco - Flowers"

Unika tapet "Art Deco - Flowers" i kategorin Blommor och växtmotiv är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Art Deco - Flowers" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Art Deco - Flowers" är: natur, växter, blommor oraz tapeter.

Tapet "Art Deco - Flowers" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Art Deco - Flowers" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Art Deco - Flowers" är Beige. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Art Deco - Flowers" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Art Deco - Flowers" och andra tapeter ifrån kategorin Blommor och växtmotiv samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Art Deco - Flowers" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.