tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter till 2021.10.21 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tapet Pink Joy, Nr 135524

Tapet Pink Joy, Nr 135524

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Pink Joy"

Unika tapet "Pink Joy" i kategorin Abstrakt är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Pink Joy" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Pink Joy" är: abstrakt oraz konstnärlig.

Tapet "Pink Joy" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Pink Joy" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Pink Joy" är Färgstarkt. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Pink Joy" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Pink Joy" och andra tapeter ifrån kategorin Abstrakt samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Pink Joy" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.