tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Geometric minimalism, Nr 134359

Tapet Geometric minimalism, Nr 134359

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Geometric minimalism"

Tapet "Geometric minimalism" i kategorin Abstrakt är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Geometric minimalism" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Geometric minimalism" är: abstrakt, geometrisk, trends oraz japandi.

Tapet "Geometric minimalism" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Geometric minimalism" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Geometric minimalism" är Beige. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Geometric minimalism" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Geometric minimalism" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Abstrakt samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Geometric minimalism" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.