tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Abstract Vines, Nr 122335

Moderna tapet Abstract Vines, Nr 122335

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Abstract Vines"

Dekorativa tapet "Abstract Vines" i kategorin Abstrakt är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "Abstract Vines" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Abstract Vines" är: natur, abstrakt, växter, löv, grön oraz tapeter.

Moderna tapet "Abstract Vines" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Abstract Vines" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Abstract Vines" är Grön. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Abstract Vines" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Abstract Vines" och andra tapeter ifrån kategorin Abstrakt samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Abstract Vines" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.