-45% rabatt på utvalda fototapeter [Erbjudandet gäller till 2020.02.20] upptäck

Tapeter - moderna väggdekorer

Tapeter i Bimago galleriet är unika väggdekorationer som uppfyller höga krav på kvalitet och design. Våra unika designtapeter sätter du snabbt och enkelt upp och förändrar direkt känslan i ett rum. Under våra kategorier hittar du över 200 tapeter med unika motiv i olika stilar. Vi utökar ständigt vårt utbud med nya mönster i butiken. Klassiska tapeter kan ha många olika utföranden: prydnader ifrån olika stilar, blommor eller orientaliska mönster. Om du gillar abstrakta former och figurer så är våra geometriska tapeter det perfekta valet för dig. Dessa mönster kommer onekligen skapa en underbar dynamik i alla rum. Utöver detta hittar du även den senaste trenden på tapeter i form av motiv i sten, trä och betong som ger en effektfull dekoration med känsla av loft, storstad och industrilokal. Väljer du en sådan tapet sparar du både tid och pengar. Vi önskar dig en trevlig surfstund hos oss på Bimago.

Show More Show Less

De unika egenskaperna hos Bimagos tapeter

Det enkla och bekväma sättet att förnya dina väggar? Välj ett elegant väggdekoration - tapet i Bimago online-galleri. Våra tapeter i full HD-kvalitet garanterar livfulla färger, detaljer och höga kontraster. Alla non woven tapeter är ekologiska och säkra tack vare våra högkvalitativa skrivare. På grund av sina unika egenskaper så har non-woven tapeter fått stor uppmärksamhet till den traditionella papperstapeten. Non woven tapeter är lätta att arbeta med och sätts lätt upp med vanlig tapetklister. Även om det är första gången du sätter upp non woven tapeter så behöver du inte vara rädd att göra fel. Du kan enkelt korrigera tapeten innan klistret torkat. Alla tapeter på Bimago kan fås i våder med måtten 0.5 x 10 meter. Räkna ut hur stor yta du behöver täcka och därefter kan du beställa det antal våder (rullar) du behöver. Vårt tips är att köpa 1-2 rullar extra. Upptäck våra moderna tapeter till låga priser här på Bimago och skapa en unik karaktär och identitet i ditt hem.

Tapeter - väggdekorer med en lång tradition

Tapeter är en väggdekor som redan är flera hundra år gammal. I Europa har tapeter varit kända sedan början av 16-talet, men bara under 18-talet började man importera och tillverka dem i stor skala då tapeterna blev allt populärare. Först så var dekorativa tapeter handmålade men med hjälp av schabloner i trä så testande man på tryck. Först 1850 tillverkades det tryckpressar i Europa och ifrån England köptes dessa in till Sverige. Bland de mest framgångsrika tapetdesigners var det endast François Boucher och William Morris som lyckades slå igenom. Alla större tapettillverkare i Frankrike, England, Holland och Tyskland kännetecknades av sin egen unika stil. Både i Frankrike och i England var tapeter med panorama och genre scener omtyckta. Förutom många likheter fanns i Europa också igenkännbara smakskillnader. T.ex. i Frankrike var tapeter med optiska illusioner omtyckta och i England var tapeter med geometriska och växtmotiv populära. Det vi idag kallar tapeter har genomgått århundraden av fascinerande metamorfoser – både i utvecklingsprocess, material och dekorativa motiv. Idag kännetecknas tapeter av olika inspirationskällor och stor variation av färger för att kunna inreda sitt hem med sin egen personlighet och karaktär.

Tapeter – idéer för varje rum

Inspirerade av de senaste trenderna hittar du här våra nya tapeter. Mönster kan väljas ifrån blommor ovanpå grafiska mönster till klassiska ränder. Tack vare det stora utbudet av mönster finns det många designmöjligheter. När du väljer en tapet för kök eller matsal, vardagsrum eller sovrummet finns det inga begränsningar i princip. Vill du skapa en iögonfallde vägg så tapetserar du endast en väg – like en fondvägg. Men om du vill göra ett rum mysigare så är det att föredra att tapetera hela rummet. Tapeter med subtila accenter och dämpade färger passar perfekt till sovrummet. Vill du istället skapa en ”eyecatcher” i matsalen eller vardagsrummet så rekommenderar vi någon av våra geometriska eller abstrakta motiv. För att få en loftkänsla med ett modernt industriutseende i ditt hem ska du välja en betong- eller tegelvägg som tapet. Vill du skapa en asiatisk orientalkänsla? En klassiker för orientalisk dekoration är då våra prydnadstapeter. Vi hoppas att du surfar runt och upptäcker våra designtapeter på bimago.se.

  • <%= message %>

Tapeter - moderna väggdekorer

33 produkter tillgängliga i denna kategori

Filtry:

  1. Stil: Rustik
Tapet Exotic flower - white

Tapet "Exotic flower - white"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Stone wall II

Tapet "Stone wall II"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Raw Boards

Tapet "Raw Boards"

Pris från: 531,00 kr
Tapet Old Hut

Tapet "Old Hut"

Pris från: 531,00 kr
Tapet Modern Brick

Tapet "Modern Brick"

Pris från: 531,00 kr
Tapet Wooden Circles

Tapet "Wooden Circles"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Bookshelf

Tapet "Bookshelf"

Pris från: 531,00 kr
Tapet Natural solace

Tapet "Natural solace"

Pris från: 531,00 kr
Tapet Delicacy of wood

Tapet "Delicacy of wood"

Pris från: 351,00 kr
Tapet  Tree rings

Tapet " Tree rings"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Puzzle with bricks

Tapet "Puzzle with bricks"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Pine wall

Tapet "Pine wall"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Rhombus

Tapet "Rhombus"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Creamy wall

Tapet "Creamy wall"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Graphite order

Tapet "Graphite order"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Stone tetris

Tapet "Stone tetris"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Emerald Weave

Tapet "Emerald Weave"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Green Gate

Tapet "Green Gate"

Pris från: 531,00 kr
Tapet Stony Rhetoric

Tapet "Stony Rhetoric"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Granite Stronghold

Tapet "Granite Stronghold"

Pris från: 531,00 kr
Tapet Stone high road

Tapet "Stone high road"

Pris från: 531,00 kr
Tapet Smell of the forest

Tapet "Smell of the forest"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Salty Caramel

Tapet "Salty Caramel"

Pris från: 531,00 kr
Tapet Rustic Style

Tapet "Rustic Style"

Pris från: 531,00 kr
Tapet Wooden Wall

Tapet "Wooden Wall"

Pris från: 531,00 kr
Tapet Free Birds

Tapet "Free Birds"

Pris från: 531,00 kr
Tapet Wooden Constellation

Tapet "Wooden Constellation"

Pris från: 531,00 kr
Tapet Dark Wood

Tapet "Dark Wood"

Pris från: 531,00 kr
Tapet Blooming  turquoise

Tapet "Blooming turquoise"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Azure rest

Tapet "Azure rest"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Wooden geometry

Tapet "Wooden geometry"

Pris från: 531,00 kr