inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Skrapkarta som tavlor

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Okända länder, avlägsna länder, semesterminnen... Och allt detta på en och samma karta! Med världskartor som du skrapar från bimago kan du enkelt markera platser som du redan har besökt. Bredvid världskartan hittar du en lista över världens länder med deras flaggor. Skrapkartorna är laminerade och monterade på en solid fiberplatta, så de är redo att hängas upp. På baksidan finns metallhängare som gör det enkelt att sätta upp kartan på väggen.

Skrapkartor

Tycker du om att resa men har allt mindre plats hemma för souvenirer från senare resor? Undrar du hur du på ett annat sätt kan presentera din passion för alla och samtidigt få en originell inredning? Du kommer säkert att gilla skraptavlor. Det är en speciell väggdekoration som presenterar alla kontinenter och länder. Skriv in de platser du besöker en efter en och se hur många magiska hörn som fortfarande väntar på dig. Den vackra världskartan är också en bra presentidé för reseälskare. Denna kan hängas på väggen i sovrummet, vardagsrummet eller något annat rum i huset. Se bimagokollektionen och ta reda på varför den förtjänar din uppmärksamhet.


 

Skrapa av världskartan tavla

Varför är världskartan ett bra val? Genom att köpa den får du en speciell dekoration på din vägg. Oroa dig inte för om den passar in i inredningen i ditt rum. I bimagos utbud finns förslag i olika färgvarianter så att du enkelt kan välja den som passar dina önskemål. Varje reptålig globentavla är noggrant tillverkad med omsorg om detaljerna. Du kommer säkert att uppskatta att både landsgränser och viktiga geografiska detaljer har angivits på kartan. I ett kit får du en speciell penna som gör att du bekvämt kan skrapa länder som du upptäcker senare. Dessutom kan du bifoga viktiga anteckningar till kartan eller souvenirer i form av fotografier från dina resor. Den skrapladdade världskartan är en unik dekoration och kan även fylla andra funktioner. Den kan också användas i ett barn- eller tonårsrum och har en extra uppgift som pedagogiskt stöd. Världskartan som finns i vår kollektion kan också motivera människor att resa och göra det lättare för dem att välja resmål. Vårt sortiment fortsätter att växa, även i den här kategorin, så vi uppmanar dig att följa nyheterna.