inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Skrapkarta i presentförpackning

Filter

Filter

Färg

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

En skrapkarta med karta är en utmärkt presentidé: för reseentusiaster, globetrotters, ivriga turister och alla som räknar ner dagarna till semestern varje år! De är perfekta som gåva till ett ungt par, tonåringar, som julklapp eller inflyttningspresent. Om du väljer en skrapkarta får du ett dekorativt presentrör med plats för en personlig dedikation - det finns flera intressanta mönster att välja mellan. Upptäck skrapkartor i fantastiska färger!

Skrapposters

Hur presenterar du din kärlek till resor för andra? Vilka dekorationer ska du dekorera ditt hem med för att få dig att känna dig som om du redan är på semester när du måste vänta lite längre? Svaret på dessa frågor är skrapposters. De är speciella dekorationer som gör varje person som älskar resor och upptäcker andra länders kulturer riktigt spännande. Det råder ingen tvekan om att skrappostern kommer att vara en bra present. Skrappostern i presentröret är en bra idé för fester, födelsedagar, namnsdagar eller helgdagar. Skrapposters i vår butik är förpackade i robusta och estetiskt tilltalande tuber, speciellt gjorda för att ge bort som gåva. På en dekorativ förpackning finns det också en plats för att skriva en personlig dedikation.


 

Posters med världen som kan skrapas bort

Med skrapposters i rör är det enkelt att markera områden som motsvarar redan besökta länder, för att samla in och bevara minnen. Att skrapa bort efterföljande platser omedelbart efter resan ger ytterligare tillfredsställelse. Det räcker med en blick på denna dekoration för att minnas fantastiska stunder i ett visst hörn av världen. Alla skrapposters kännetecknas av en mycket hög kvalitet i tillverkningen. Dekorationerna är tillverkade av en slitstark baksida som inte har några fula veck. Detta garanterar att de hänger vackert på väggen, även efter en längre tid. Skrapposters säljs tillsammans med en träpinne som används för att skrapa alla platser som besöks senare på kartan. Satsen innehåller också extra klistermärken i färg. Den skrapande postern i presentröret, som finns i flera färgvarianter, passar bra i sovrummet, vardagsrummet och även i förrummet. Det är en enastående inredning med vilken du kan visa din stora kärlek till resor. Vänta inte. Se vårt erbjudande och välj en lämplig produkt för dig själv.