inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Skrapkarta i presentförpackning

Filter

Filter

Färg

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

En skrapkarta med karta är en utmärkt presentidé: för reseentusiaster, globetrotters, ivriga turister och alla som räknar ner dagarna till semestern varje år! De är perfekta som gåva till ett ungt par, tonåringar, som julklapp eller inflyttningspresent. Om du väljer en skrapkarta får du ett dekorativt presentrör med plats för en personlig dedikation - det finns flera intressanta mönster att välja mellan. Upptäck skrapkartor i fantastiska färger!

Skrapposters

Hur presenterar du din kärlek till resor för andra? Vilka dekorationer ska du dekorera ditt hem med för att få dig att känna dig som om du redan är på semester när du måste vänta lite längre? Svaret på dessa frågor är skrapposters. De är speciella dekorationer som gör varje person som älskar resor och upptäcker andra länders kulturer riktigt spännande. Det råder ingen tvekan om att skrappostern kommer att vara en bra present. Skrappostern i presentröret är en bra idé för fester, födelsedagar, namnsdagar eller helgdagar. Skrapposters i vår butik är förpackade i robusta och estetiskt tilltalande tuber, speciellt gjorda för att ge bort som gåva. På en dekorativ förpackning finns det också en plats för att skriva en personlig dedikation.


 

Posters med världen som kan skrapas bort

Med skrapposters i rör är det enkelt att markera områden som motsvarar redan besökta länder, för att samla in och bevara minnen. Att skrapa bort efterföljande platser omedelbart efter resan ger ytterligare tillfredsställelse. Det räcker med en blick på denna dekoration för att minnas fantastiska stunder i ett visst hörn av världen. Alla skrapposters kännetecknas av en mycket hög kvalitet i tillverkningen. Dekorationerna är tillverkade av en slitstark baksida som inte har några fula veck. Detta garanterar att de hänger vackert på väggen, även efter en längre tid. Skrapposters säljs tillsammans med en träpinne som används för att skrapa alla platser som besöks senare på kartan. Satsen innehåller också extra klistermärken i färg. Den skrapande postern i presentröret, som finns i flera färgvarianter, passar bra i sovrummet, vardagsrummet och även i förrummet. Det är en enastående inredning med vilken du kan visa din stora kärlek till resor. Vänta inte. Se vårt erbjudande och välj en lämplig produkt för dig själv.

Skrapkartor

Tycker du om att resa men har allt mindre plats hemma för souvenirer från senare resor? Undrar du hur du på ett annat sätt kan presentera din passion för alla och samtidigt få en originell inredning? Du kommer säkert att gilla skraptavlor. Det är en speciell väggdekoration som presenterar alla kontinenter och länder. Skriv in de platser du besöker en efter en och se hur många magiska hörn som fortfarande väntar på dig. Den vackra världskartan är också en bra presentidé för reseälskare. Denna kan hängas på väggen i sovrummet, vardagsrummet eller något annat rum i huset. Se bimagokollektionen och ta reda på varför den förtjänar din uppmärksamhet.

Skrapa av världskartan poster

Varför är världskartan ett bra val? Genom att köpa den får du en speciell dekoration på din vägg. Oroa dig inte för om den passar in i inredningen i ditt rum. I bimagos utbud finns förslag i olika färgvarianter så att du enkelt kan välja den som passar dina önskemål. Varje reptålig globentavla är noggrant tillverkad med omsorg om detaljerna. Du kommer säkert att uppskatta att både landsgränser och viktiga geografiska detaljer har angivits på kartan. I ett kit får du en speciell penna som gör att du bekvämt kan skrapa länder som du upptäcker senare. Dessutom kan du bifoga viktiga anteckningar till kartan eller souvenirer i form av fotografier från dina resor. Den skrapladdade världskartan är en unik dekoration och kan även fylla andra funktioner. Den kan också användas i ett barn- eller tonårsrum och har en extra uppgift som pedagogiskt stöd. Världskartan som finns i vår kollektion kan också motivera människor att resa och göra det lättare för dem att välja resmål. Vårt sortiment fortsätter att växa, även i den här kategorin, så vi uppmanar dig att följa nyheterna.