inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.01.31 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Skrapkarta

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Den skrapladdade världskartan är ett intressant dekorativt element. Med hjälp av skrapkartan kan vi enkelt markera platser som vi redan har besökt på våra resor. Skrapkartan finns i många olika färger och är berikad av en legend med de enskilda städernas flaggor.Den är en originell dekoration och en bra presentidé: till en födelsedag, ett bröllop eller en inflyttningsfest! Upptäck intressanta skrapkartor och visa din passion för inredning.

Skrapkartor - dekoration för resenärer

Vi presenterar det senaste tillskottet i vårt produktsortiment - en skrapladdad världskarta som finns i två storlekar. Den första storleken 100x50 cm kan användas som originalposter. Tack vare utskriften i HD-kvalitet är det möjligt att få en verklig bild av jordytan och haven. Med hjälp av folielaget kan du skriva och radera anteckningar på kartan, så den här dekorationen är mycket användbar när du planerar dina resor. När du beställer den skrapbara världskartan i form av en poster får du den förpackad i en elegant tub tillsammans med en uppsättning klistermärken och en stylus i trä. Tack vare möjligheten att lägga till en personlig dedikation är den också en fantastisk presentidé. Om du letar efter funktionella väggdekorationer föreslår vi att du väljer en skrapkarta som är monterad på en fiberplatta. Skrapkartan erbjuder ett enormt handlingsutrymme för alla resenärer, som kan använda den för att skrapa av platser de besökt, göra anteckningar (tack vare den laminerade ytan kan du radera dem) och planera sin nästa resväg med hjälp av de små prickar som vi lägger till på varje skrapkarta gratis. Ta en titt på vår kollektion av skrapkartor och hitta ditt nummer ett bland de olika motiv som finns i vår butik.


 

Skrapkartor i bimagogalleriet

I kollektionen av skrapkartor finns motiv i olika färger och med olika mönster. Bland våra skrapkartor finns det ingen brist på moderna dekorationer i svartvitt eller guld. Tack vare sin unika design passar den här dekorationen perfekt in i den eleganta inredningen på kontoret eller i vardagsrummet. Ett brett utbud av färger gör att du kan anpassa skrapkartan till alla typer av miljöer. För barnkammaren rekommenderar vi att du väljer flerfärgade dekorationer som ger en känsla av positiv energi till barnens rum. Skrapkartan väcker nyfikenhet på världen och kan därför användas som ett hjälpmedel vid studier. Den är särskilt lämplig för tonårsrum eller skolor där den gör geografiundervisningen mycket roligare. Skrapkartor från bimagogalleriet ser bra ut både före och efter att folien avlägsnats. Se den senaste kollektionen i vår butik och välj en present till dig själv eller dina nära och kära.

Karta för att markera besökta platser

Skrapkartan är en extraordinär väggdekoration som kommer att få alla reseälskare och äventyrare som älskar att upptäcka fjärran länder att le. Passionerade resenärer kommer att ha mycket roligt när de markerar de platser som de har besökt på kartan. På folieskiktet kan du göra anteckningar, medan du med hjälp av nålar och flaggor kan fästa foton, biljetter eller andra resesouvenirer. Skrapkartan är också en bra idé för att dekorera barnkammaren eller tonårsrummet. I det här fallet kan dekorationen ha ett pedagogiskt värde - genom att skrapa ut enskilda länder får ditt barn möjlighet att upptäcka världen. Skrapkartan kan också användas för att komplettera kontorsinredningen. Genom att skrapa bort eller markera enskilda länder med nålar kan du planera affärsresor eller expansion till olika marknader. Det finns så många dekorativa möjligheter med en skraplotter. Tack vare den moderna designen och funktionaliteten är den här inredningen idealisk för att försköna alla typer av rum.

Ett brett utbud av skrapkartor i bimagogalleriet

Scratch Map är inte den enda väggdekorationen från bimago som skapats för dem som älskar att resa. I vårt galleri hittar du kartor över världen och Europa på olika typer av produkter. Om du letar efter en dekoration där du kan markera de platser du besöker kan du välja korkgloben. Om du däremot är på jakt efter trendiga inredningstillbehör för ditt hem eller kontor, bjuder vi dig att ta en titt på vår kollektion av canvastavlor med världskartor. Tack vare världskartaffärerna kan du förvandla ditt rum på några timmar. Ett brett urval av stilar och färgvarianter gör att du kan hitta en dekoration som passar dig. Globenmotivet kunde inte heller saknas på våra skärmar. Denna eleganta dekoration gör inte bara ditt utrymme vackrare, utan hjälper dig också att dela in det i funktionella zoner. Om du älskar att resa runt i världen eller letar efter en presentidé till andra passionerade resenärer, missa inte möjligheten att upptäcka vårt fantastiska erbjudande. I vår butik hittar du förutom skrapkartan även representationer av jordklotet på canvasmotiv, tapeter, anslagstavlor och rumsavdelare.