inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
upp till -35% på canvastavlor och fototapeter. Erbjudandet gäller till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Rumsavdelare som anslagstavla

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 31
 5. 59
Skiljeväggar med anslagstavla skiljer sig från andra konstruktioner genom att de har en korkmatta under ena sidan. Rumsavdelare som anslagstavla är perfekta för att fästa foton, inköpslistor, anteckningar och påminnelser... De är funktionella och snygga och kombinerar de bästa egenskaperna hos en stor anslagstavla och en portabel rumsavdelare för hemmet. Det breda utbudet av motiv hos bimago gör att du kan hitta något som passar perfekt för din inredning. Ge nytt liv åt ditt utrymme med bimago anslagstavlans rumsavdelare!

Rumsavdelare med funktion av anslagstavla

Vill du dela upp ditt utrymme med något praktiskt och unikt?! Rumsavdelare som anslagstavla kan vara idealiska för dig! Denna typ av rumsavdelare är perfekt för hem och kontor. Placera en av dessa rumsavdelare i ett barns sovrum eller kök. Förutom att organisera ditt utrymme fungerar de som ett dekorativt inslag och du kan använda dem som en tavla för att hänga upp post-it-lappar med saker som ska göras och möten som ska göras. Dina barn kan använda dem som spel eller för att hänga upp sina favoritposters eller teckningar.

Visa mer Visa mindre

Anslagstavla som rumsavdelare

En rumsavdelare är inte bara ett bra alternativ för att organisera ditt utrymme, den fungerar också som dekoration. Skapa ett avantgardistiskt och modernt utseende med hjälp av våra rumsavdelare som anslagstavla. Om du letar efter en originell och alternativ presentidé kan våra produkter vara vad du söker.