bimago
-35% på canvastavlor och fototapeter Erbjudandet gäller till 2020.11.03 Upptäck

Skärmvägg To the Horizon [Room Dividers]

Tillgänglig produkt
Nr 124181
Storlek <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Produktionstid
Pris: Inkl moms, frakt inte inkluderat
  • 1 071,00 kr
  • <%- discountprice %>

Produktvarianter:

visa fler Taggar: #landskap, #svartvitt, #vatten, #hav, #Foto, #triptyk, visa färre

Leveranstid

Rumsavdelare
15 dagar (arbetsdagar)

Fraktkostnad

Vi fraktar våra produkter till många olika Europeiska länder. Till Sverige är det UPS som handhar alla leveranser. Leverans sker under dagtid.

Rumsavdelare

Rumsavdelare

Kan användas för att:

Skapa en privat avskild yta - i små lägenheter och utrymmen
Dela upp - stora utrymmen och ytor
Skapa mindre ytor - i stora rum t.ex. i sovrum
Vacker dekor och avskild yta - för att klä om i butiker, skönhetssalonger och make-up studios

Specifikationer

Specifikationer
1. Gångjärn i metall: öppna och vik ihop utan någon ansträngning
2. Massiv träram: ramkonstruktion av massivt trä
3. Duk i non-vowen material: behaglig att röra och utan synliga fästanorningar!
4. Praktiska fötter: förhindrar repor i känsliga golv och underlag
5. Sidenband: elegant finish och förstärkning på avdelarens sidor

Skapa en yta bara för dig själv!

Skapa en yta bara åt dig själv! En liten lägenhet eller ett stort loft - oavsett vilken miljö du bor i letar du säkerligen efter nya och bättre lösningar för att utnyttja det mesta av varje centimeter i ditt hem. Kanske tänkte du dela upp rummet i två separata utrymmen för dina barn, kanske vill du dölja ett element eller skapa en unik garderob i sovrummet. Allt detta och mycket mer är möjligt tack vare en lätt och mobil avdelare. Beroende på dina behov kan du använda avdelaren för att separera arbetsytan ifrån vardagsrummet eller för att dölja din torkställning vid oväntad besök. Eftersom skärmen är tryckt på båda sidor upplevs den inte som en avdelare utan även som en praktisk och vacker möbel! Våra rumsavdelare finns i två storlekar (som lämpar sig för rum med olika storlekar) och med olika spännande motiv där de hjälper dig att utnyttja all yta i ditt hem!

Rumsavdelare "To the Horizon [Room Dividers]"

Den snygga rumsavdelaren "To the Horizon [Room Dividers]" är en fantastisk dekoration tilllägenheten som skapar en stilren look. Tillverkad i trä och med tryck på båda sidor, kommer design-rumsavdelaren "To the Horizon [Room Dividers]" passa perfekt i sovrummet, och i kontoret. Tack vare sin funktion, kan rumsavdelaren "To the Horizon [Room Dividers]" inte enbart dela rummet i två, men även hjälpa dig skapa en elegant "To the Horizon [Room Dividers]" kan bestå av 3 eller 5 paneler som sitter ihop med hjälp av en dragkedja i metall. Varje panel är tryckt på båda sidor och har storleken 45x172 cm. Tack vare det ärrumsavdelare "To the Horizon [Room Dividers]" enkel att använda och passar perfekt både i sovrummet som på arbetsplatsen. Dela av väntrummet och läkarmottagningen eller köket och vardagsrummet, eller garderoben och sovrummet - möbleringslösningar med rumsavdelare finns det verkligen många av. dekorativ rumsavdelare "To the Horizon [Room Dividers]" är en nyhet i Bimagos galleri. Ta en titt i hela katalogen av extraordinära rumsavdelare till låga priser.