inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% på canvastavlor och fototapeter till 2022.05.30 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck

Rumsavdelare för restaurang

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Rumsavdelare för restauranger är en bra idé för att få gästerna att känna sig mer bekväma vid bordet. Rumsavdelare gör utrymmet runt bordet tryggt och intimt och är samtidigt ett intressant dekorativt element. Det är också en praktisk lösning för att separera enskilda delar av rummet eller enskilda bord, som alltid snabbt kan flyttas till en annan plats. Det är en fin lösning, tack vare vilken vi kan få en separat och mysig hörna på några få ögonblick. Vi kan också täcka en del av rummet som för tillfället inte ska vara tillgänglig.

Rumsavdelare för restauranger

Rumsavdelare kan inte bara användas i hemmen, utan även i restauranger. Tack vare rumsavdelare på bimago kan du äntligen hantera dina utrymmen i din verksamhet utan att behöva göra stora förändringar. Skilj vip-områden från vanliga områden eller separera de olika borden med rumsavdelare. Med hjälp av rumsavdelarna kan du också dela upp utrymmet i köket. Förutom att vara en praktisk rumsavdelare kan våra skiljeväggar också användas som dekoration och kan förändra utseendet på din restaurang dramatiskt. Tack vare det breda utbudet av mönster och stilar kan du hitta rumsavdelare som passar till alla inredningsstilar. I vår katalog finns oändliga stilar, klassiska, moderna, vintage, glamorösa, rustika provensalska och mycket mer. En annan viktig funktion hos rumsavdelare är den hygieniska funktionen. Genom att placera dem undviker du att bakterier sprids bland dina kunder, särskilt i tider som dessa.

Visa mer Visa mindre

Rumsavdelare för caféer

Dela upp, dekorera och stimulera dina kunder med våra rumsavdelare. Smakliga bilder av vin, mat eller glamorös eller modern design ger din inredning ett unikt utseende och skapar ett avantgardistiskt intryck. På sommaren kan du också använda rumsavdelarna för att skydda dina kunder från solen och skapa skuggiga områden. Dina kunder kommer att kunna äta mer bekvämt. I vår butik hittar du rumsavdelare i olika utföranden, stilar och storlekar. Ge våra rumsavdelare till dina nära och kära som har öppnat ett nytt företag för att fira deras framgång tillsammans. Besök www.bimago.se och välj rätt produkt för dig. Missa inte de fantastiska erbjudandena från Bimago!