tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Premium Print ®

Premium Print ®

Uppskattar du vackra och moderna motiv som tryck på duk men samtidigt önskar att få dem unika och enastående? Med “Premium Print ®“ tekniken kan du få dina tavlor som är tryckta på duk att se verkligt handmålade ut! Den unika effekten ger dina tavlor en ny dimension där platta och matta motiv väcks till liv!

Premium Canvas Print ® Premium Canvas Print ®

“Premium Print ®“ tekniken baserar sig på att applicera en färglös gel på tavlans yta – målet är att framkalla penseldragen ifrån en riktig pensel eller målarkniv. Gelén appliceras på ytan för hand av erfarna konstnärer – när den torkat uppträder de karaktäristiska drag och glans ifrån en handmålad tavla. Skillnaden mellan en tavla i “Premium Print ®“ och en traditionell tavla tryckt på duk är slående.

Premium Print ®

Ytan på ett tryck är från början platt, men efter applicering av “Premium Print ®“ träder en tjock och unik yta fram som har samma karaktär som en handmålad tavla. “Premium Print ®“ är en unik 3D effekt som ger djup, glans och inte bara visuell känsla utan du kan även känna skillnaden vid beröring.

Premium Canvas Print ®

Alla våra tavlor kan beställas med “Premium Print ®“ tekniken. Allt du behöver göra är att välja “Premium Print ® under “Tillverkningsteknik“ på produktsidan när du beställer din tavla.