inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tredje postern gratis Erbjudandet gäller till 2024.05.23

Affischer Mrs. Winter [Poster] Nr 124478

Affischer Mrs. Winter [Poster] Nr 124478

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Affisch "Mrs. Winter [Poster]"

Planscher Mrs. Winter [Poster] är en oöverträffad väggdekoration för alla rum. Den finns i flera storlekar och alternativ, vilket gör att du perfekt kan anpassa den efter dina behov. Du kan välja affisch med minimalistisk, lätt ram eller utan ram. Den vita marginalen eller passepartouten förhöjer din valda mönster på ett vackert sätt. Planscher med ram är lätt och levereras med upphängningsanordning, vilket gör att du snabbt och enkelt kan hänga upp den på väggen.

Planscher ger oss oändliga möjligheter för inredning - allt beror på vår fantasi. Den kan antingen ensam pryda väggen, men kan också kombineras med andra dekorationer - välj olika mönster och skapa en egen tavelvägg! Print ser lika bra ut hängd upp som den gör när den lutar mot väggen. Planscher Mrs. Winter [Poster] kommer att se vackert ut i vardagsrummet eller i hallen. Detta är bara ett av många förslag - vi rekommenderar att du tar en titt andra grafik från bimagos senaste kollektion!

tjockt och kvalitativt papper
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
minimalistisk ram
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Papper: Vikt 250 g / m²
Tillgängliga alternativ: Poster utan ram, poster med ram, poster med marginal (utan ram eller med ram). Marginalen/kanten är ca 6 % på långsidan
Ram: Plast
Tillgängliga ramfärger: Svart, guld
Valfria tillbehör: Spik
Leveranssätt: Ram och posters skickas i ett paket, men förpackas separat
Paket: För posters med ram låda och kartong.För posters utan ram rör och kartong