inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.02.09 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Los Angeles-posters

Vem har inte drömt om att få sitt namn på Hollywood Walk of Fame? Bara en enkel tanke på soliga Los Angeles får våra hjärtan att slå snabbare. När allt kommer omkring är det i den världsberömda City of Angels där stora drömmar går i uppfyllelse och där de största stjärnorna som Marilyn Monroe, Johnny Depp eller Leonardo DiCaprio har arbetat sig rakt upp till toppen. Även om södra Kalifornien kan verka så långt ifrån var du bor, kan du nu ta chansen att beundra dess landskap i ditt eget hem tack vare bimagos posterssamling. Våra motiv i Los Angeles visar inte bara skönheten i stadens glittrande skyskrapor utan också de magnifika kullarna och bergen som står stolt bakom dem. Med våra posters kommer du att njuta av utsikten över hundratals palmer som växer på varje sida av gatan när du går in i centrum. De är verkliga sevärdheter och du kan inte vänta på att få hänga dem på dina väggar.

Läs mer Läs mindre

Vintage Los Angeles-posters

Till och med idag förundras Hollywoods största filmstjärnor över de gamla filmerna med exceptionellt begåvade skådespelare och skådespelerskor. Nu kan du smaka på den här unika atmosfären med bimagos vintageposters. En av dem är en monokromatisk posters med Marilyn Monroe i centrum och Los Angeles-text längst ner. Du kan hänga motivet i ett sovrum eller ge det till en tonåring i födelsedagspresent. I vår samling har vi också en svartvitt fotografering av gator i Los Angeles med en stjärna från Hollywoods Walk of Fame i förgrunden och de berömda palmerna i bakgrunden. Med en sådan emblematisk syn på dina väggar kommer du snabbt att glömma bort vardagen och börja drömma om att spela i en storfilm istället. En bra idé skulle vara att hänga postersen i ett vardagsrum, sovrum eller till och med i en hall där dina gäster kommer att välkomnas med en förtrollande intryck. De börjar själva tänka på en skådespelarkarriär!

Los Angeles motiv

Resor börjar alltid med en genomtänkt plan, en karta och massor av positiv energi. Kanske behöver du lite mer inspiration? Varför startar du inte ditt äventyr med bimagos motiv i Los Angeles? Deras pittoreska vyer ger dig en liten smak av vad som väntar dig. Vår kollektion är tillägnad interiörer i alla former och storlekar. Los Angeles motiv kommer att se ännu bättre ut när de omges av glamour, minimalistiska tillbehör och när de sätts i eleganta ramar.