inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Andra produkten från denna kategori 30% rabatt med koden GIFTPK Erbjudandet gäller till 2022.12.15

Måla efter siffror för barn

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
Att måla efter nummer för barn är det bästa sättet att stimulera fantasin som med tiden formar deras kreativitet. Dessutom är det väldigt roligt att spendera tid tillsammans. Den här aktiviteten gör att du kan komma närmare dig själv. Barnen njuter av det, samtidigt som de kommer tillbaka till tiden i sin egen barndom och njuter av även de minsta små sakerna. Måla efter nummer-kit för barn kommer utan tvekan att ha en positiv inverkan på deras utveckling, stimulera fantasin, träna motorisk koordination, samt en känsla för estetik, precision och tålamod.

Trendiga målningsset för barn

Måla efter nummer-tavlor, färgläggningstavlor och andra aktiviteter där man målar är mycket viktiga för barnens utveckling. Hantverket utvecklar ditt barns kreativitet, rörelsekoordination, förbättrar tålmodiget och manuella färdigheter. Om dina barn gillar att måla hittar du en perfekt produkt för honom eller henne i bimagos webbutik. Målningsset för barn innehåller en tavla med nummer, färgglada akrylfärger och penslar i olika storlekar. Färgbehållarna har blivit markerade med motsvarande nummer så att det blir lättare att hitta rätt färg. Den kompletta uppsättningen innehåller allt du behöver för att måla din egen tavla. Du kan hitta många av de ovanliga bildmotiven i bimagos kollektion. Djurmotiv, välkända karaktärer från populära tecknade filmer och andra fina mönster kommer utan tvekan att fånga ditt barns uppmärksamhet. När tavlan har färglagts kan den hängas upp som en trendig väggdekoration. Kolla in kreativa måla efter nummer-sets för barn och välj ett vackert mönster åt ditt barn.

visa mer dölj

Måla efter nummer – en perfekt present för hobbymålare

Måla efter nummer är en kreativ och extraordinär hobby som är en bra fritidssyssla för ditt barn. Om dina barn tycker om att måla kommer han eller hon särskilt att gilla våra måla med nummer-sets. I bimagos galleri hittar du färgläggningstavlor med olika svårighetsgrader. Både små barn och ungdomar kan välja ett vackert motiv efter just deras smak. Alla tavlor trycktes på duk och sträcktes ut över träramen så att den snabbt kan hängas på väggen i barnrummet och bli en unik dekor. Det färgglada och moderna mönstret kommer att göra sig perfekt i det trendiga rummet. Med måla efter nummer-tavlor kan ditt barn öva upp sina färdigheter i att måla och samtidigt främja rörelsekoordinationen på ett roligt sätt. Måla efter nummer för barn ger en utmärkt möjlighet att lära sig måla och garanterar en unik målarupplevelse. Vi rekommenderar färgläggningsbilder för barn i alla åldrar.

Favoritdjur och sagofigurer som trendiga bildmotiv

Måla efter nummer är en rolig hobby för både barn och vuxna. Det är en unik idé för att tillbringa fritiden med familjen. I Bimagos galleri hittar du kreativa sets för alla åldrar. De olika motiven och teman erbjuder alla att hitta något som passar just deras smak. För barn rekommenderar vi målningsset med djur - färgglada hundar, katter, sköldpaddor och fåglar. Det finns också roliga färgläggningstavlor för tonåringar. Iögonfallande mönster med landskap, bilar eller blommor som kännetecknas av den högkvalitativa färgen som förtrollar med sin extraordinära look. Dessutom kan du enkelt måla sidokanterna och använda bilden som en unik väggdekoration. De kreativa målningsseten för barn är ett utmärkt sätt att tillbringa fritiden och för att visa upp barnets passion i hemmet.

Måla efter nummer-set för barn – en perfekt present

Vet du inte vad du ska ge ditt barn till jul, konfirmation eller födelsedag? Han eller hon kommer definitivt att bli glad över målningsset som gåva. Färgläggningstavlan med nummer, målarfärg och penslar är en unik överraskning för barn. Målningssetet har förpackats i en praktisk förpackning och innehåller grundliga instruktioner. Bilden trycktes på en duk och sträcktes sedan ut över en träram och kan därför hängas upp så snart målningen torkat och blir en smakfull väggdekoration i varje rum. Målningsseten för barn innehåller olika mönster med olika svårighetsgrader. I bimagos galleri hittar du perfekta presenter till både yngre och äldre barn. Upptäck vår samling av målningssets för barn och vuxna och andra produkter från bimago. I vår onlinebutik hittar du inte bara trendiga dekorationer, som tavlor, fototapeter eller skärmar, utan också unika presentidéer som scrap maps eller dekorativa anslagstavlor.