inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapeter för taket - modern måttanpassad väggdekor

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Nebula
från
185,49 kr
370,98 kr
-50%
Fototapet Galaxy
från
185,49 kr
370,98 kr
-50%
Fototapet Purple Nebula
från
185,49 kr
370,98 kr
-50%
Fototapet Green Planet
från
185,49 kr
370,98 kr
-50%
Fototapet Reach for the Sky
från
185,49 kr
370,98 kr
-50%
Fototapet Golden Earth
från
185,49 kr
370,98 kr
-50%
Fototapet The Blue Planet
från
185,49 kr
370,98 kr
-50%
Fototapet Riddle of the cosmos
från
185,49 kr
370,98 kr
-50%
Fototapet Be happy
från
185,49 kr
370,98 kr
-50%
Fototapet Rymd - stjärnor
från
185,49 kr
370,98 kr
-50%
Fototapet Solsystemet
från
185,49 kr
370,98 kr
-50%
Fototapet Like being on another planet
från
185,49 kr
370,98 kr
-50%
Fototapet Galactic Center of the Milky Way
från
185,49 kr
370,98 kr
-50%
Fototapet Miljarder ljusa stjärnor
från
185,49 kr
370,98 kr
-50%
Fototapet Strålar på himlen
från
185,49 kr
370,98 kr
-50%
Fototapet Universe: big bang
från
185,49 kr
370,98 kr
-50%
Fototapet Clouds and blue sky
från
185,49 kr
370,98 kr
-50%
Fototapet Under the sky
från
175,50 kr
351,00 kr
-50%

Unika fototapeter Fototapeter för taket på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapet Fototapeter för taket upptäcker du fantastiska dekorationer för vägg. Tack vare ett stort urval av moderna tapeter Fototapeter för taket kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Fototapeter för taket erbjuder ett unikt tema som är intressant och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Fototapeter för taket för att skapa moderna tapeter. I vår kollektion av vacker tapet Fototapeter för taket finner du väggdekorer för väggar som är varierande med avseende på stil, färg och storlek. Fototapeter för taket är motiv som lämpar sig lika bra med levande färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter Fototapeter för taket med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en stilfull känsla. Ett vackert utbud av färger låter dig med lätthet välja bland många motiv i kollektionen LP Tapety i Fototapety, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Fototapeter för taket för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av fototapet Fototapeter för taket finner du flera dekorationer som är mycket enkla att kombinera med heminredningen i ditt hem. Det spelar ingen roll var du placerar fototapeten Fototapeter för taket så kommer ditt hem att fyllas av skönhet. En fototapet är en väggdekoration som är färgfull och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett enkelt sätt. I vår kollektion fototapeter LP Tapety i Fototapety hittar du stort utbud av idéer om hur du kan förändra hela din atmosfär. Moderna tapeter Fototapeter för taket fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en skön känsla i ditt hem. Kollektionen av fototapeter Fototapeter för taket är inte bara idealisk för att inreda sovrummet eller vardagsrummet, men också för de andra rum. Matsal, hall och kök är rum som alla behöver berikas med moderna fototapeter Fototapeter för taket. Dekorationer för vägg i kollektionen Fototapeter för taket låter dig att förvandla ditt hus till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Fototapeter för taket – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra moderna fototapeter i katergorin Fototapeter för taket är intressanta väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De stilfulla och färgglada motiven är inte bara en av fördelarna med fototapeter Fototapeter för taket, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra dimension. Tapeterna i kategorin Fototapeter för taket tillverkas i ett fleece liknande material där intrycken är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet över små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Fototapeter för taket eller väggen några som helst förberedelser såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Fototapeter för taket är mycket enkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Fototapeter för taket är elastiska och tack vare detta så kan man justera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi lovar att uppsättningen av tapeter Fototapeter för taket kommer verkligen vara enkelt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna LP Tapety i Fototapety.

Fototapeter i kategorin Fototapeter för taket och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vårt Galleri hittar du äver 2000 produkter på moderna fototapeter. Ett stort och motivrikt sortiment gör att du alltid kommer att finna den fantastiska fototapetern för din lägenhet. Kollektionen Fototapeter för taket representerar endast en bråkdel av många modeller på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av många olika teman. I vårt Galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, städer och grafitti. Bland våra tavlor hittar du både moderna motiv såväl som vintage motiv. Kollektionen Fototapeter för taket och alla andra kollektioner av tavlor hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är unik. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Fototapeter för taket, missa inte tillfället att upptäcka övriga inspirationer bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. LP Tapety i Fototapety är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, canvastavlor och väggdekorationer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.