tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Hur applicerar jag väggdekorationer?

1   Hur applicerar jag väggdekorationer - stag 1   Lägg ut väggdekorationen på ett fast och jämnt underlag. Om det finns synliga små luftbubblor under transparenta filmen är detta helt normalt. Det är inte något fel på din väggdekoration.
2   Hur applicerar jag väggdekorationer - stag 2   Om du har valt en stor eller bred väggdekoration kan det vara lämpligt att dela upp den i mindre delar för att underlätta uppfästningen av väggdekorationen på väggen.
3   Hur applicerar jag väggdekorationer - stag 3   Innan väggdekorationen appliceras på väggen är viktigt att ta bort luftbubblor som bildats under den transparenta filmen - för att göra detta kan du använda en plast skrapa. Sprid ut väggdekorationen på golvet eller bordet och pressa skrapan med en rörelse inifrån och ut på väggdekorationen med hårt tryck.
4   Hur applicerar jag väggdekorationer - stag 4   Nu måste vi försiktigt ta bort motivet tillsammans med den transparenta filmen ifrån den vita skyddsfilmen. Var nog med att väggdekorationen sitter kvar på den transparenta filmen. Om någon bit av vit skyddsfilm skulle sitta kvar fäst då åter tillbaks den transparenta filmen, tryck till med plastskrapan och försök på nytt att avlägsna den vita skyddsfilmen.
5   Hur applicerar jag väggdekorationer - stag 5   Tag nu den transparenta filmen (med klister på) och fäst den på väggen. För att underlätta uppsättandet kan man, med en penna eller tejp, markera exakt var första delen av väggdekorationen ska sitta.
6   Hur applicerar jag väggdekorationer - stag 6   När motivet är utpositionerat på väggen pressar du ut väggdekorationen med plastskrapan på alla ytor för att försäkra dig om att varje element fäst ordentligt mot väggen. Om det bildats luftbubblor pressar du ut dessa med hjälp av skrapan.
7   Hur applicerar jag väggdekorationer - stag 7   Nu måste vi ta bort den transparenta plastfilmen ifrån väggen. Utgå från ett hörn och dra sedan plastfolien mot dig långsamt och se till att varje del av väggdekorationen blir kvar på väggen och inte följer med den transparenta plastfilmen. Om någon del skulle följa med den transparenta plastfilmen återförs denna igen på väggen varefter den pressas mot väggen igen ett nytt försök görs att avlägsna den transparenta filmen.
8   Hur applicerar jag väggdekorationer - stag 8   Som slutligt monteringssteg passera med plastskrapan över hela väggdekorationen ytterligare en gång för att se till att alla segment har fäst mot väggen och för att ta bort eventuella luftbubblor som bildats.
9   Hur applicerar jag väggdekorationer - stag 9   Nu är det bara att beundra - en vacker och originell väggdekoration :-)