-24% på canvastavlor och rumsavdelare [ Erbjudandet gäller till 2018.07.23 ] upptäck
  • <%= message %>

Hur gör jag en beställning?

Du kan enkelt och snabbt beställa direkt på vår hemsida www.bimago.pl

Step 1: Lägg produkten i din kundvagn

Gå till produktens sida (du kan klicka på den valda produktens namn eller på den lilla bilden som visar produkten) och färdigställ dina val: välj tillverkningsteknik (handmålad, digitalt tryck, tryck på plexiglas eller väggdekorationer), välj storlek, välj kilram till tavla eller färg till din väggdekoration och möjligen även de tillbehör vi rekommenderar till din produkt.

Lägg varan i din kundvagn.

Innan du går vidare till nästa steg vänligen kontrollera din kundvagn. Du kan välja antal beställda produkter, du kan även lägga till eller ta bort varor. Om all information är rätt kan du fortsätta färdigställa din beställning genom att klicka på ”Vidare”.

Om du inte är en registrerad användare eller inte loggat in ännu kommer du nu bli vidareförmedlad till inloggningssidan. Om detta är din första beställning i vår nätbutik ombedes du vänligen att skapa ett konto genom att klicka på ”Fortsätt till registrering”. Om du redan har ett konto på bimago.se vänligen välja ”Logga in” alternativet. Du kan även lägga din beställning som ”Gäst”. I detta fallet kommer du inte bli en registrerad användare och inget konto kommer att skapas med din information.

Step 2: Fraktinformation

I detta steget fyller du i din adress. Om din leveransadress är samma som din faktureringsadress vänligen fyll endast i ”Faktureringsadress” fälten. Om din beställning ska skickas till en annan adress än din faktureringsadress vänligen välj alternativet ”Leveransadress” och fyll i fälten för leveransadress. Vänligen kontrollera att alla fält är korrekt ifyllda och klicka sedan på ”Vidare”.

Step 3: Beställningöverblick

Innan du färdigställer din beställning vänligen kontrollera att all information är korrekt. Du har fortfarande möjligheten att ändra din beställning t.ex. leveransadressen. Du kan även lägga till fler artiklar genom att klicka på ”Ändra i kundvagnen”.

För att bekräfta din beställning klicka på ”Beställ”.

Step 4: Betalning

I detta steg kan du välja mellan snabb och säker online betalningar (Paypal, kreditkort, Plusgiro) eller så kan du välja att färdigställa din beställning genom att överföra din betalning direkt till vår tyska bank via IBAN/SWIFT.

När din beställning är färdigställd bekräftar vi det via e-mail till dig. Tänk på att väljer du Plusgiro som betalningssätt gör du betalningen i efterhand och anger ditt ordernummer (som du får i beställningsbekräftelsen) i meddelandefältet. Efter att vi registrerat din inbetalning aktiveras din beställning och du får en betalningsbekräftelse via e-mail.