inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Unika fototapeter 70-tals på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapet 70-tals upptäcker du unika dekorationer för sovrum. Tack vare ett riklig kollektion av tapeter 70-tals kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen 70-tals erbjuder ett unikt tema som är modernt och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven 70-tals för att skapa vackra tapeter. I vår kollektion av fototapeter 70-tals finner du väggdekorer för dörrar som är varierande med avseende på stil, färg och storlek. 70-tals är motiv som lämpar sig lika bra med levande färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter 70-tals med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en avslappnand känsla. Ett vackert utbud av färger låter dig med lätthet välja bland många motiv i kollektionen Vintage och retro, med den bästa inredningen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet 70-tals för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av fototapet 70-tals finner du en mångfald av produkter som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt vardagsrum. Det spelar ingen roll var du placerar fototapeten 70-tals så kommer ditt hem att fyllas av skönhet. En fototapet är en väggdekoration som är kulörrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett enkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Vintage och retro hittar du många idéer om hur du kan förnya hela din atmosfär. Moderna tapeter 70-tals passar perferkt in i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med färger av pastell tillåter dig att skapa en skön känsla i ditt hem. Kollektionen av fototapeter 70-tals är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men också för alla andra rum. Kök, matsal och hall är rum som alla behöver berikas med moderna fototapeter 70-tals. Dekorationer för vägg i kollektionen 70-tals låter dig att förvandla ditt hem till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter 70-tals – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra moderna fototapeter i katergorin 70-tals är unika väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De stilfulla och färgglada motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter 70-tals, utan materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra dimension. Tapeterna i kategorin 70-tals tillverkas i ett fleece liknande material där intrycken är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet utmärkt små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin 70-tals eller väggen några som helst förbearbetning såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin 70-tals är lätt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin 70-tals är elastiska och tack vare detta så kan man justera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi lovar att uppsättningen av tapeter 70-tals kommer verkligen vara smidigt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Vintage och retro.

Fototapeter i kategorin 70-tals och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vårt Galleri hittar du äver 2000 förslag på moderna fototapeter. Ett stort och brett sortiment gör att du alltid kommer att finna den underbara fototapetern för ditt hem. Kollektionen 70-tals representerar enbart en bråkdel av många motiv på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor har sin grund i ett tema. I vår webshop på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, städer och grafitti. Bland våra fototapeter hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen 70-tals och alla andra kollektioner av fototapeter hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är stilfull. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter 70-tals, ska du besöka våra övriga motiv bland många produkter som finns tillgängliga i vår webshop. Vintage och retro är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – tapeter, tavlor och väggdekorer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.