inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Unika fototapeter 50-tals på Galleri Bimago

I kollektionen av moderna fototapeter 50-tals upptäcker du fantastiska dekorationer för vägg. Tack vare ett stort urval av fototapeter 50-tals kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen 50-tals erbjuder ett unikt tema som är intressant och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven 50-tals för att skapa vackra tapeter. I vår kollektion av tapeter 50-tals finner du väggdekorer för väggar som är varierande med avseende på stil, färg och storlek. 50-tals är motiv som lämpar sig lika bra med levande färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar fototapeter 50-tals med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en avslappnand känsla. Ett stort utbud av färger låter dig utan problem välja bland många motiv i kollektionen Vintage och retro, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet 50-tals för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av moderna fototapeter 50-tals kan du upptäcka en mångfald av dekorer som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt hem. Oavsett var du placerar fototapeten 50-tals så kommer ditt hem att fyllas av skönhet. En fototapet är en väggdekoration som är färgrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett unikt sätt. I vår kollektion fototapeter Vintage och retro hittar du stort utbud av idéer om hur du kan inreda hela din atmosfär. Moderna tapeter 50-tals passar perferkt in i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med färger av pastell tillåter dig att skapa en en mysig atmosfär i ditt hem. Kollektionen av fototapeter 50-tals är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men också för de andra rum. Matsal, hall och kök är rum som alla behöver berikas med fototapeter 50-tals. Dekorationer för dörrar i kollektionen 50-tals låter dig att förvandla din lägenhet till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter 50-tals – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin 50-tals är intressanta väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De moderna och fantastiskt färgsatta motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter 50-tals, utan materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin 50-tals tillverkas i ett fleece liknande material där fördelarna är stora. På grund av egenskaperna så döljer materialet utmärkt små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin 50-tals eller väggen några som helst förbehandling såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin 50-tals är busenkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin 50-tals är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter 50-tals kommer verkligen vara enkelt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man dekorerar sitt hem med tapeterna Vintage och retro.

Fototapeter i kategorin 50-tals och över 2000 andra vackra väggdekorer

På Bimago hittar du äver 2000 förslag på moderna fototapeter. Ett stort och motivrikt sortiment gör att du alltid kommer att finna den optimala fototapetern för ditt hus. Kollektionen 50-tals representerar enbart en liten av många modeller på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor skapar kring ett specifikt koncept. I vårt Galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, blommor och vacker arkitetur. Bland våra fototapeter hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen 50-tals och alla andra kollektioner av fototapeter hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är raffinerad. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorationer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter 50-tals, ska du besöka våra övriga inspirationer bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vår webshop. Vintage och retro är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, tavla och väggdekorationer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.