tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter till 2021.09.27 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Old motel, Nr 59789

Fototapet Old motel, Nr 59789

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet "Old motel"

Fototapet "Old motel" och andra fleece fototapeter i kategorin Vintage och retro som passar alla interiörer. Används oftast som dekoration dekoration i vardagsrum, men passar även utmärkt som dekorationsidé till andra interiörer: korridorer, väntrum, läkarmottagningar, exklusiva skönhetssalonger eller representativa advokatbyråer och kontor. De vackra färgerna och motiven [product color] på tapet i fleece "Old motel" är perfekt för dem som är intesserade av följande dekorativa motiv: [product tags].

Alla dekorativa tapeter bimago tillverkas av fleece som väger 110 g / m2. Det är ett enkelt material att montera, smutsavvisande - och dessutom döljer det små ojämnheter och sprickor i väggarna och låter väggen andas. Osäker på hur du monterar tapeten "Old motel" på väggen på väggen? installationsinstruktion och få reda på hur man gör det steg för steg.

[Product-prefix-title] "Old motel" är ett mönster som skapats av designexperter av våra designers - rätt stylat kommer det skapa en originell miljö Originaliteten kommer att framhäva din stil eller optiskt förstora den. Kanske gillar du vill se andra många andra trendiga moderna tapeter i kategorin Vintage och retro? Om svaret är "ja", bjuder vi in dig att upptäcka en rik {samling tapeter | olika tapeter från bimago i bimago-butiken i galleriet.