bimago

-30% på fototapeter Erbjudandet gäller till 27.10.2020

Fototapeter Klassiker till alla rum, kök och badrum

Unika fototapeter Klassiker på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapet Klassiker finner du inovativa dekorationer för väggar. Tack vare ett rikligt sortiment av fototapeter Klassiker kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Klassiker erbjuder ett unikt tema som är inspirerande och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Klassiker för att skapa unika tapeter. I vår kollektion av tapeter Klassiker finner du väggdekorer för väggar som är varierande med avseende på stil, färg och storlek. Klassiker är motiv som lämpar sig lika bra med intensiva färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar fototapeter Klassiker med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en lounge känsla. Ett rikligt utbud av färger låter dig utan problem välja bland många motiv i kollektionen Vintage och retro, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Klassiker för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av fototapet Klassiker kan du upptäcka många dekorationer som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt hem. Det spelar ingen roll var du placerar fototapeten Klassiker så kommer ditt hem att fyllas av elegans. En fototapet är en väggdekoration som är färgfull och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett superenkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Vintage och retro hittar du en månfald av idéer om hur du kan förnya hela din hemmiljö. Moderna tapeter Klassiker passar perferkt in i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med färger av pastell tillåter dig att skapa en skön känsla i ditt hem. Kollektionen av fototapeter Klassiker är inte bara idealisk för att inreda sovrummet eller vardagsrummet, men även för alla andra rum. Kök, matsal och hall är rum som alla behöver berikas med fototapeter Klassiker. Dekorationer för vägg i kollektionen Klassiker låter dig att förvandla ditt hus till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Klassiker – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin Klassiker är intressanta väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De stilfulla och färgglada motiven är inte bara en av fördelarna med fototapeter Klassiker, utan materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Klassiker tillverkas i ett fleece liknande material där intrycken är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet över ojämheter på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Klassiker eller väggen några som helst förberedelser såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Klassiker är lätt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Klassiker är elastiska och tack vare detta så kan man justera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi lovar att uppsättningen av tapeter Klassiker kommer verkligen vara smidigt - fleece materialet bidrar även till en isolerande effekt både med värme och akustik. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man dekorerar sitt hem med tapeterna Vintage och retro.

Fototapeter i kategorin Klassiker och över 2000 andra vackra väggdekorer

På Bimago hittar du äver 2000 produkter på fototapeter. Ett stort och brett sortiment gör att du alltid kommer att finna den fantastiska fototapetern för din lägenhet. Kollektionen Klassiker representerar endast en liten av många motiv på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor skapar kring ett specifikt koncept. I vår online-butik på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, städer och grafitti. Bland våra tavlor hittar du både moderna motiv såväl som vintage motiv. Kollektionen Klassiker och alla andra kollektioner av tavlor hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är unik. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorationer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Klassiker, missa inte tillfället att upptäcka övriga inspirationer bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Vintage och retro är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, tavlor och väggdekorer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.