tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter Erbjudandet gäller till 2021.05.17

Fototapet Fågel och liljor vintage mönster, Nr 61092

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Fototapet "Fågel och liljor vintage mönster"

Är Fototapet "Fågel och liljor vintage mönster" en lämplig väggdekor för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra nonwoven tapeter"Fågel och liljor vintage mönster" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra nonwoven tapeter "Fågel och liljor vintage mönster" ifrån kategorin Vintage och retro (Huvudfärg: Vit) ärknutna till följande motiv: bakgrund, blommor, löv, Vintage, retro, fåglar oraz fototapeter. Fototapet "Fågel och liljor vintage mönster" på Bimago består inte bara underbar design, utan också av material av bästa kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa möjliga kvaliteten på "Fågel och liljor vintage mönster" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det busenkelt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet i fleece "Fågel och liljor vintage mönster" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver tapetklister och några verktyg och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet i fleece "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för barn Fototapeter för flickor