-25% på fototapeter Erbjudandet gäller till 2021.01.25

Fototapeter 70-tals till alla rum, kök och badrum

Unika fototapeter 70-tals på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapet 70-tals upptäcker du häpnadsväckande dekorationer för barnrum. Tack vare ett riklig kollektion av moderna tapeter 70-tals kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen 70-tals erbjuder ett unikt tema som är inspirerande och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven 70-tals för att skapa vackra tapeter. I vår kollektion av fototapeter 70-tals finner du väggdekorer för dörrar som är varierande med avseende på stil, färg och storlek. 70-tals är motiv som lämpar sig lika bra med livliga färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter 70-tals med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en avslappnand känsla. Ett rikligt utbud av färger låter dig med lätthet välja bland många motiv i kollektionen Vintage och retro, med den bästa inredningen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet 70-tals för ditt matsal, kök eller sovrum

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av fototapet 70-tals hittar du en mångfald av motiv som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt vardagsrum. Oavsett var du placerar fototapeterna 70-tals så kommer ditt hem att fyllas av stil. En fototapet är en väggdekoration som är färgrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett superenkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Vintage och retro hittar du stort utbud av idéer om hur du kan inreda hela din atmosfär. Moderna tapeter 70-tals fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en vacker atmosfär i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter 70-tals är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men även för de andra rum. Entréen, matsal och kök är rum som alla behöver berikas med moderna fototapeter 70-tals. Dekorationer för väggar i kollektionen 70-tals låter dig att förvandla ditt hus till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter 70-tals – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra moderna fototapeter i katergorin 70-tals är originella dekorationer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De moderna och färgglada motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter 70-tals, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin 70-tals tillverkas i ett fleece liknande material där effekterna är stora. På grund av egenskaperna så har materialt fantastiska maskeringsegenskaper där ojämheter på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin 70-tals eller väggen några som helst förbearbetning såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin 70-tals är lätt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin 70-tals är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter 70-tals kommer verkligen vara enkelt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Vintage och retro.

Fototapeter i kategorin 70-tals och över 2000 andra vackra väggdekorer

På Bimago hittar du äver 2000 motiv på moderna fototapeter. Ett stort och brett sortiment gör att du alltid kommer att finna den underbara fototapetern för ditt hem. Kollektionen 70-tals representerar enbart en liten av många modeller på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av många olika teman. I vår online-butik på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, blommor och vacker arkitetur. Bland våra tavlor hittar du både moderna motiv såväl som vintage motiv. Kollektionen 70-tals och alla andra kollektioner av tavlor hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är unik. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorationer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter 70-tals, missa inte tillfället att upptäcka övriga produkter bland många produkter som finns tillgängliga i vår webshop. Vintage och retro är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, tavla och väggdekorer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.