bimago
-25% på canvastavlor och posters Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter 50-tals till alla rum, kök och badrum

Unika fototapeter 50-tals på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapeter 50-tals upptäcker du inovativa dekorationer för sovrum. Tack vare ett riklig kollektion av tapeter 50-tals kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen 50-tals erbjuder ett unikt tema som är vackert och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven 50-tals för att skapa vackra tapeter. I vår kollektion av vacker tapet 50-tals finner du väggdekorer för dörrar som är varierande med avseende på stil, färg och storlek. 50-tals är motiv som lämpar sig lika bra med intensiva färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar fototapeter 50-tals med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en avslappnand känsla. Ett stort utbud av färger låter dig med lätthet välja bland många motiv i kollektionen Vintage och retro, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet 50-tals för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av fototapeter 50-tals finner du många motiv som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt vardagsrum. Det spelar ingen roll var du placerar fototapeten 50-tals så kommer ditt hem att fyllas av stil. En fototapet är en väggdekoration som är färgrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett enkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Vintage och retro hittar du stort utbud av idéer om hur du kan förnya hela din hemmiljö. Moderna tapeter 50-tals fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en vacker atmosfär i ditt hem. Kollektionen av fototapeter 50-tals är inte bara idealisk för att inreda sovrummet eller vardagsrummet, men också för alla andra rum. Matsal, hall och kök är rum som alla behöver berikas med fototapeter 50-tals. Dekorationer för väggar i kollektionen 50-tals låter dig att förvandla ditt hem till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter 50-tals – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin 50-tals är originella dekorationer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De stilfulla och färgglada motiven är inte bara en av fördelarna med fototapeter 50-tals, utan materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin 50-tals tillverkas i ett fleece liknande material där fördelarna är stora. På grund av egenskaperna så har materialt fantastiska maskeringsegenskaper där små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin 50-tals eller väggen några som helst förberedelser såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin 50-tals är mycket enkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin 50-tals är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter 50-tals kommer verkligen vara smidigt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man dekorerar sitt hem med tapeterna Vintage och retro.

Fototapeter i kategorin 50-tals och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vårt Galleri hittar du äver 2000 motiv på fototapeter. Ett stort och brett sortiment gör att du alltid kommer att finna den perfekta fototapetern för ditt hus. Kollektionen 50-tals representerar enbart en bråkdel av många motiv på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor har sin grund i ett tema. I vår online-butik på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, städer och grafitti. Bland våra tavlor hittar du både moderna motiv såväl som vintage motiv. Kollektionen 50-tals och alla andra kollektioner av tavlor hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är stilfull. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorationer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter 50-tals, ska du besöka våra övriga inspirationer bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Vintage och retro är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – tapeter, tavlor och wallies hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.