inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.07.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet World map on the wall Nr 97069

Fototapet World map on the wall Nr 97069

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr
Det lägsta priset under de senaste 30 dagarna:

Fototapet världen "World map on the wall"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en design. 'World map on the wall' är en storskalig fototapet som visar kontinenternas konturer på ett konstnärligt sätt. Denna trend kommer att vara fin på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har den moderna fototapeten 'World map on the wall' med kontinenter också ett didaktiskt värde. Att lära sig kontinenter och länder blir mycket mer lätt men också en kul grej. Denna intressanta dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till arbetsrummet. stora fototapeter med världens alla länder "World map on the wall" är även en snygg dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "World map on the wall" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med modern högkvalitativ HD-utskrift är alla platser på kartan representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten World map on the wall är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Vit som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av rum. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri hittar du bland annat världskartor i retro och i pastellfärger.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter kontor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte