inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på fototapeter till 2022.12.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet World Map: Colourful Blot Nr 90212

Fototapet World Map: Colourful Blot Nr 90212

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskarta "World Map: Colourful Blot"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'World Map: Colourful Blot' är en vägg-till-vägg fototapet som visar kontinenternas konturer på ett konstnärligt sätt. Denna trend kommer att vara snygg på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har fototapeten 'World Map: Colourful Blot' med karta över världen också ett bildande värde. Att lära sig kontinenter och länder blir mycket mer lätt men också roligare. Denna originella dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till ditt kontor. Fototapeter med världskartan "World Map: Colourful Blot" är även en fin dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "World Map: Colourful Blot" representerar alla detaljer av kartan på ett verklighetstroget sätt. Med modern högkvalitativ HD-utskrift är alla konturer och platser på kartan representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten World Map: Colourful Blot är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Färgstarkt som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av utrymmen. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i retro och i trendiga färger.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte