inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på fototapeter till 2022.12.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet World Map - Blue Inspiration Nr 65572

Fototapet World Map - Blue Inspiration Nr 65572

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskartor "World Map - Blue Inspiration"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en unik design. 'World Map - Blue Inspiration' är en vägg-till-vägg fototapet som visar kontinenternas konturer på ett konstnärligt sätt. Denna trend kommer att vara välpassande på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har stora fototapeter 'World Map - Blue Inspiration' med karta över världen också ett bildande värde. Att lära sig geografi blir mycket mer lätt men också roligare. Denna originella dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till arbetsrummet. fondväggar med världens alla länder "World Map - Blue Inspiration" är även en snygg dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "World Map - Blue Inspiration" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med högupplösning är alla platser på kartan representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten World Map - Blue Inspiration är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Blå som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av rum. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i vintagestil och i svart-vitt.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte