inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.07.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet World - cartographic projection Nr 96878

Fototapet World - cartographic projection Nr 96878

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr
Det lägsta priset under de senaste 30 dagarna:

Fototapet världen "World - cartographic projection"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en design. 'World - cartographic projection' är en vägg-till-vägg fototapet som visar kontinenternas konturer på ett konstnärligt sätt. Denna trend kommer att vara snygg på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har fototapeten 'World - cartographic projection' med karta över världen också ett utbildnings- värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket lättare men också roligare. Denna intressanta dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till ditt kontor. vägg-till-vägg-tapeter med världens alla länder "World - cartographic projection" är även en fin dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "World - cartographic projection" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med högupplösning är alla kontinenter representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten World - cartographic projection är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Beige som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av rum. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i retro och i pastellfärger.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte