inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.01.31 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Vita kontinenter, svart hav ... Nr 60025

Fototapet Vita kontinenter, svart hav ... Nr 60025

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världen "Vita kontinenter, svart hav ..."

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en unik design. 'Vita kontinenter, svart hav ...' är en stor fototapet som representerar världskartan på ett innovativt sätt. Denna trend kommer att vara snygg på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har vägg-till-vägg-tapeter 'Vita kontinenter, svart hav ...' med kontinenterna också ett bildande värde. Att lära sig geografi blir mycket mer lätt men också en kul grej. Denna originella dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till dina kontor. vägg-till-vägg-tapeter med världens alla länder "Vita kontinenter, svart hav ..." är även en snygg dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "Vita kontinenter, svart hav ..." representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med högupplösning är alla platser på kartan representerade in i minsta detalj. Fototapeten Vita kontinenter, svart hav ... är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Svartvitt som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra överallt. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i vintagestil och i guldnyanser.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte