inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Värld av resor Nr 59996

Fototapet Värld av resor Nr 59996

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världen "Värld av resor"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en design. 'Värld av resor' är en storskalig fototapet som representerar världskartan på ett unikt sätt. Denna trend kommer att vara välpassande på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har den moderna fototapeten 'Värld av resor' med karta över världen också ett bildande värde. Att lära sig geografi blir mycket mer lätt men också en kul grej. Denna originella dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till dina kontor. Fototapeter med världskartan "Värld av resor" är även en fin dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Värld av resor" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med modern högkvalitativ HD-utskrift är alla kontinenter representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten Värld av resor är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Vit som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av utrymmen. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri hittar du bland annat världskartor i retro och i trendiga färger.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte