inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.03.23 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet The World at Your Fingertips Nr 90209

Fototapet The World at Your Fingertips Nr 90209

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världen "The World at Your Fingertips"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en design. 'The World at Your Fingertips' är en vägg-till-vägg fototapet som representerar världskartan på ett unikt sätt. Denna trend kommer att vara vacker på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har stora fototapeter 'The World at Your Fingertips' med kontinenter också ett didaktiskt värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket mer lätt men också en kul grej. Denna intressanta dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till dina kontor. Fototapeter med världens alla länder "The World at Your Fingertips" är även en perfekt dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "The World at Your Fingertips" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med högupplösning är alla kontinenter representerade in i minsta detalj. Fototapeten The World at Your Fingertips är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Brun som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av utrymmen. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri hittar du bland annat världskartor i vintagestil och i svart-vitt.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter vardagsrum
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte