inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022/05/30 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Tea karta över världen Nr 59948

Fototapet Tea karta över världen Nr 59948

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet världskarta "Tea karta över världen"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'Tea karta över världen' är en storskalig fototapet som visar kontinenternas konturer på ett konstnärligt sätt. Denna trend kommer att vara fin på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har storskaliga tapeter 'Tea karta över världen' med karta över världen också ett utbildnings- värde. Att lära sig geografi blir mycket mer lätt men också roligare. Denna intressanta dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till dina kontor. fondväggar med världens alla länder "Tea karta över världen" är även en fantastisk dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Tea karta över världen" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med högupplösning är alla platser på kartan representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten Tea karta över världen är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Sepia som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av rum. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri hittar du bland annat världskartor i vintagestil och i svart-vitt.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte