inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022/05/30 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Spanska geografi Nr 60054

Fototapet Spanska geografi Nr 60054

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet världskarta "Spanska geografi"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'Spanska geografi' är en stor fototapet som representerar världskartan på ett unikt sätt. Denna trend kommer att vara fin på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har vägg-till-vägg-tapeter 'Spanska geografi' med kontinenterna också ett bildande värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket mer lätt men också roligare. Denna originella dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till arbetsrummet. vägg-till-vägg-tapeter med världens alla länder "Spanska geografi" är även en fin dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "Spanska geografi" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med högupplösning är alla platser på kartan representerade in i minsta detalj. Fototapeten Spanska geografi är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Svartvitt som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av rum. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri hittar du bland annat världskartor i vintagestil och i svart-vitt.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte