inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på fototapeter till 2022.12.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Sandy Map Nr 64790

Fototapet Sandy Map Nr 64790

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskartor "Sandy Map"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en unik design. 'Sandy Map' är en vägg-till-vägg fototapet som representerar världskartan på ett unikt sätt. Denna trend kommer att vara snygg på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har stora fototapeter 'Sandy Map' med kontinenterna också ett bildande värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket mer lätt men också roligare. Denna fantastiska dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till ditt kontor. fondväggar med världens alla länder "Sandy Map" är även en fin dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "Sandy Map" representerar alla detaljer av kartan på ett verklighetstroget sätt. Med högupplösning är alla platser på kartan representerade in i minsta detalj. Fototapeten Sandy Map är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Beige som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra överallt. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri hittar du bland annat världskartor i retro och i svart-vitt.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter kolonial
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte