inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.01.31 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Outlines of continents Nr 60067

Fototapet Outlines of continents Nr 60067

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskartor "Outlines of continents"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'Outlines of continents' är en storskalig fototapet som representerar världskartan på ett unikt sätt. Denna trend kommer att vara vacker på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har storskaliga tapeter 'Outlines of continents' med kontinenterna också ett bildande värde. Att lära sig geografi blir mycket mer lätt men också en kul grej. Denna extraordinära dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till arbetsrummet. stora fototapeter med världens alla länder "Outlines of continents" är även en snygg dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Outlines of continents" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med högupplösning är alla konturer och platser på kartan representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten Outlines of continents är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Vit som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i vilket utrymme som helst. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i vintagestil och i svart-vitt.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter kolonial Fototapeter kontor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte